Search for:
Bill C319 sannsynligvis ikke vil bli lov når som helst

forrige måned diskuterte jeg hjernerystelse i kontaktsport og fremhevet noen kanadiske lovgivningsinnsats som tok for seg dette problemet inkludert føderal Bill C319. Jeg ivaretok lovforslagets langsomme fremgang som spekulerer i at det ikke kan bli lov.

Denne uken var lovforslaget, parlamentsmedlem Bill Thibeault, snill nok til å kontakte meg og ga meg innsikt i Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter lovforslaget. Kort sagt vil regningen ikke vedtas i loven snart om i det hele tatt. Nedenfor er Mr. Thibeaults kommentarer:

Slik det ser ut, Gremio Skjorter vil ikke Bill C319 komme til andrebehandling før en gang i 2014, ettersom min plass på kjøp av forrang for privat medlems tjeneste i House of Commons er ganske langt nede på vaktlisten. Derfra måtte det avgi en avstemning ved andrebehandling, som ville sende lovforslaget til komiteen, før han kommer tilbake for en endelig avstemning i parlamentet. Vanligvis vil prosessen for å komme fra andre lesing til Royal Assent være rundt 3-4 måneder.

Selv om jeg forblir optimistisk om at denne lovgivningen vil få nok topartisk støtte til å passere, sponset den nylige takten for de konservative på andre avgjørende og ikke-partisanske opposisjoner sponset lovgivning som NDPs anti-mobbemetode ikke den utenfor muligheten for at den Lovforslaget vil ikke passere av partisanske grunner.

Som alltid, hvis du vil gå over denne saken i tillegg, ikke nøl med å kontakte meg når det passer deg.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Canadas MMA-lov går først og fremst i House of CommonStober 25, 2012in “Bill S-209”
Hjernerystelse i kampsport og regjeringsretningslinjeinnsats 21. Fluminense Skjorter desember 2012 i “Sikkerhetsstudier”
Saskatchewan Pro MMA Law diskutert av regjeringen; Fighter’s Association and Special Needs fordeler diskutert 4, 2014in “Saskatchewan MMA Law”

4 Innovative metoder for å bruke Fee 2 Interval Timer

Nå er du bevisst på at avgift 2 Interval Timer eksisterer, men har du brukt det? Hvis du så godt er skremt for å prøve tidtakeren, kan du gjøre deg ut til at det ikke er noe for deg.

Selv om det er ekte intervall-tidtakere er et verdifullt verktøy med høy intensitet-intervall, er det langt fra den eneste bruken. Nedenfor er fire ekspertanleggsmetoder hvem som helst-enten det er ultra i form eller bare startet-kan bruke intervalltimeren for å utvikle flere helseoppholdsaktiviteter inn i dagen.

HJEMME

En-bens balanseutfordring
Du (forhåpentligvis) rengjør tennene to ganger om dagen. Så hvorfor ikke bruke den tiden til å fange opp i noen ekstra bevegelse? Prøv Tottenham Hotspur Skjorter denne balansen i en ben fra Chad Woodard, DPT, assisterende professor, Touro College Physical of Physical Therapy Program i New York City. “Denne typen trening kan være utmerket for mennesker i fare for å falle eller komme seg fra ankelforstuing, kirurgi eller kne så vel som hofteskader,” uttaler Woodard.

Bruksanvisning
Mens du pusser tennene, må du stå på høyre fot i 30 sekunder. Når trackeren vibrerer på slutten av intervallet, bytter du til venstre fot. Gjenta to ganger. Etter to minutter har du forbedret balansen, styrket de stabiliserende musklene og renset tennene.

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 30 sekunder
Hvil: 30 sekunder (Merk: Du står på venstre fot i løpet av denne “hvile” -perioden)
Gjenta: 2 ganger

*Dette er en utmerket strategi å bruke på en rekke øvelser som er enkle å jobbe inn i dagen din. Prøv det med alle typer trening som isolerer en del av kroppen din om gangen, som fuglehunder (som vist på bildet over), lunger eller sideplanker.

PÅ JOBB

Dyp strekk
Hvis du har en skrivebordsjobb, bør du gjøre noe som motvirker det du gjør hele dagen – jeg: sitte over et tastatur – men ikke får deg til å føle deg svett eller pusten, sier Woodard. Denne aktiviteten gjør det.

Bruksanvisning
Stå opp og gå inn i så dypt knebøy som mulig. Etter 10 sekunder, stå opp igjen i tillegg til å strekke armene over hodet, spre fingrene bredt. Du skal føle en strekning over brystet. Hold i 10 sekunder. Gjenta denne huk-til-stretch-syklusen tre ganger.

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 10 sekunder
Hvil: 10 sekunder (Merk: Du vil strekke deg i løpet av denne “hvile” -perioden)
Gjenta: 3 ganger

PÅ TRENINGSSENTERET

Total kroppskrets
“Jeg liker 20-10 intervaller,” uttaler Denver- så vel som Toronto-baserte personlige treningsinstruktør Craig Ballantyne, skaper av turbulenstrening samt forfatteren av den perfekte dagformelen: nøyaktig hvordan du skal eie dagen, samt administrere din Liv. Gi denne kretsen et skudd.

Bruksanvisning
For denne treningen, gjør så mange repetisjoner du kan av hver øvelsene nedenfor (i rekkefølgen nedenfor) i 20 sekunder, hviler 10 sekunder før du går over til den neste. Ikke vanskelig nok? Gjenta hele denne to minutter lange kretsen når eller to ganger til, sier Ballantyne-bare sørg for å hvile ett minutt mellom settene.

Knebøy

Armhevninger

Glute Bridge

Fjellklatrere

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 20 sekunder
Hvil: 10 sekunder
Gjenta: 4 ganger

HVOR SOM HELST

Dyp pusting
Når du vil slappe av Kawasaki Frontale Skjorter eller bare ta et øyeblikk å sentrere deg selv, kan du alltid bruke avslappingsfunksjonen på trackeren din. Men hvis du vil bytte opp ting, kan du prøve denne abdominal pusteøvelsen. Det oppmuntrer deg til å puste med mellomgulvet i stedet for brystet, så mer oksygen går dypt inn i lungene.

Bruksanvisning
Legg den ene hånden på magen, så vel som den andre hånden på brystet. Forsikre deg om at du sitter oppreist med flott holdning. Pust inn med nesen for fire tellinger, hold for en telling, i tillegg til at du sakte slipper luften med forfølgende lepper for fire tellinger i tillegg til pause. Denne inhalasjonen så vel som utpust teller som din “arbeid” -periode. Magen din skal bevege seg mer enn brystet når du gjør det riktig.

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 10 sekunder
Hvil: 1 sekunder
Gjenta: 10 ganger

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer Real Madrid Skjorter kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Danielle Kosecki

Senior helse og velvære samt fysisk fitnessredaktør Danielle Kosecki er en prisbelønnet journalist som har dekket helse og velvære samt fysisk form i mer enn 10 år. Hun er skrevet for glamour, mer, forebygging, så vel som syklingmagasiner, så vel som redaktøren for Bicycling enorme treningsbok. En innfødt i New York, Danielle bor nå i Bay -området der hun ikke savner vinteren i det hele tatt.

Er det i form av hanner som trekker flere synspunkter enn knekt kroppsbyggere?

av Christian Duque

Sosiale medier handler om fremtredende etterspørsel. Hvis du noen gang ser på hva som er trending eller hva som blir viralt, er det virkelig ingen rim eller grunn til det. Annonseringsguruer prøver stadig å finne ut den neste enorme tingen. Vil det være en hårklipp, en plaggstil eller lingo? Vil den neste enorme tingen være geografisk (østkystlinje mot vestkysten, i byen eller ute i pinnene). Å sette ut fantastisk materiale i tillegg til å holde seg på toppen, er snarere en skremmende oppgave. Det er mest sannsynlig grunnen til at omsetningen i denne arbeidslinjen er så høy.

For påvirkere handler det om visninger, likes, kommentarer så vel som abonnement. For selskaper går det langt dypere enn det siden bedrifter skal lykkes – de må produsere inntekter. Å betale ut enorme sponsing må ha en langt høyere avkastning. Når det ikke gjør det, blir idrettsutøvere droppet og/eller forretningsbrett. Når det gjelder sosiale medier, har de viktigste plattformene produsert en serie bøyler de forventer at påvirkere vil kunne hoppe gjennom. Deres begrunnelse er at hvis de skal tilby annonseområde til selskaper, vil de sikre at de får så mye legitim netttrafikk som mulig. De kommer ikke til å gjøre det mulig for en wannabe -stjerne å kjøpe hans/hennes etterfølgelse, putte tallene sine, samt øke til toppen av nettstedene sine, akkurat slik. De vil sørge for at påvirkere får ekte mennesker om bord, surfer med appene sine, så vel som kostnader så mye tid på dem som mulig. Når du husker det, stråler de virkelig enorme stjernene i markedet for fysisk kondisjon uansett hva. Dette er mennesker som ikke bare er store, på statlig Instagram eller Facebook; Snarere er de enorme på Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, Reddit, etc. Uansett hvor de går, svever antallet. Innleggene deres blir gal kjærlighet, deres følgere går med taket, så vel som det de sier, betyr noe. Hvis en stor fysisk forminfluencer kutter opp skjorten (f.eks. Dana Linn Bailey, Andy Haman), ser du plutselig et hav av mennesker som gjør nøyaktig det samme ved store eksponer. Det er kraften de ekte påvirkere utøver.

For rundt 15-20 år siden dominerte gutter som Nasser El Sonbaty, Markus Ruhl, samt Ronnie Coleman. Mennesker fra hele verden så sin freakish styrke, tette muskler, så vel som ingen holder sperret tilnærming til trening. De kunne ikke få nok. Du hadde Ronnie på huk 800, og trakk 800, i tillegg til at benet presset 2.300 kg som om det var kake. Dette var en tid da ingen bekymret for falske vekter så vel som kroppsbyggere ikke tenkte på å være ganske gutter. I dag har mange av de største stjernene velstelte Sao Paulo FC Skjorter hender, bruk av designertråder, så vel som håret ser ut som om de er på vei til en casting -samtale. Da hadde du imidlertid gutter som Branch Warren i tillegg til JOJ -trening i den svulmende varmen fra MetroFlex Fitness Center i Arlington, TX. Det var ingenting sjeik om det stedet. Det var varmt, det var hardcore, så vel som folk som dro dit, ønsket å bli knekt.

I løpet av de neste årene ville andre bemerkninger som Derek Anthony, Mike O’Hearn, i tillegg til å til slutt rik piana, dukke opp, på samme måte å få en brorparten av interessen på sosiale medier, i tillegg til Juventus Skjorter videodelingssider, som YouTube. Mennesker ble trukket til muskelmassen så vel som den hardcore naturen var kanskje den største motivasjonen for dem å kvitte seg med dårlige spisevalg, inaktivitet og til og med depresjon. Folk så disse karakterene med større enn livet så vel som de ønsket å etterligne dem. De fleste ville aldri komme til dette nivået, men det var virkelig ikke poenget. Det var motivasjonen som var magi; Det var motivasjonen som fikk dem til å kjøpe magasinene, kjøpe tilskuddene, samt i det minste prøve. Tidene har imidlertid endret seg. Mens freaky gutter alltid vil få litt oppmerksomhet, befaler de ikke lenger publikum de gjorde, for bare 5-10 år siden.

Det er et voksende mønster av mannlige fysiske kondisjonspåvirkere som ikke ser noe ut som de tidligere nevnte jacked bodybuilders. De har ikke tette muskler, de beveger ikke enorme vekter, så vel som de definitivt ikke grynt så vel som stønner i treningsstudioet. De har på seg 1000 dollar jeans, designersko, helvete, til og med deres vanlige hvite tees kan koste oppover $ 300. De har på seg kostbare köln, sportsmote smykker i treningsstudioet, i tillegg til at de til og med går i bruk av solbriller. For mange av oss over 40 år ser disse karakterene mest sannsynlig ut som douches; Imidlertid representerer de fremtiden for mainstream kondisjon. Mange av disse karene er metode så vel som lite for å prøve seg på menns kroppsbygning. De forstår nøyaktig hvordan de skal løfte så godt som de forstår nøyaktig hvordan de skal spise, men de går bevisst for surfer -typen utseende. Treningssenteret er et av mange steder de viser frem utseendet, men reisene deres dreier seg ikke om det. De konkurrerer ikke, de presenterer ikke nede, så vel som de definitivt ikke vil se skremmende ut. De kan være skremmende i annen regarDS, som bare å samhandle med klikene sine, så vel som bare River Plate Skjorter å snakke med folk de ser på som på sitt nivå, men når det gjelder fysikkene deres, vil de bare se slanke ut, med litt muskelmasse her så vel som der.

Interessant nok lander mange gutter med dette pseudo-fitness-utseendet store modelleringsprogrammer. De blir rollebesetning for supplement til forretningsannonser, ansatt for å jobbe boder på pakket ekspo, så vel som følgene deres sprer seg som en ildbål. De forkynner ikke høyt proteininntak, trening til å mislykkes eller ta håndfull piller og/eller blande pulver. De holder det ekstremt grunnleggende. De fleste av disse unge kattene vil ta en pre-workout, kanskje litt kreatin, i tillegg til potensielt en proteinshake. De holder det ekstremt minimalt, men de forstår også nøyaktig hvordan de skal tilby når de må.

Det som også har skjedd, i stor grad fra publikum, er en generell avvisning av kroppsbyggerens utseende. Ta for eksempel Iron Guy Magazine. På et tidspunkt var det like stort så vel som fremtredende som flex, muskelmasse mag, samt muskulær utvikling. Fra de siste årene dekket det mindre så vel som mindre kroppsbygging. I dag er det 100% i form av hanner -publikasjonen. Selv menns kropp blir snubbet. Når det gjelder å bli sagt, kan mange antyde at denne nye bølgen av fysisk kondisjonsinnvirker ikke virkelig hører hjemme i den fysiske kondisjonsindustrien. Jeg mener, de fleste av gutta som eksploderer på scenen akkurat nå, ser mer ut som løpere enn løftere, men det er utseendet som får alle hits, enorme sponsing, så vel som kjærlighet på sosiale nettverk.

Hva mener jeg med kjærlighet på sosiale nettverk? Vel, det er ganske mye forutsatt at når sosiale nettverksplattformer ikke tror deg i form inn i miljøet, vil de begynne å begrense nøyaktig hvordan så vel som når du legger ut, materialet ditt vil bli flagget mer, så vel som i noen tilfeller , kanalene dine så vel som sider blir trukket ned. Når noen form for disse beklagelige realitetene skjer, er det ikke mye du kan utføre når det gjelder attraktiv beslutningen. Hvis Twitter kan starte opp en sittende amerikansk president, tror du ærlig talt at en kroppsbygger vil få noen til å gi dem tiden på dagen?

Mange av disse plattformene er på samme måte ikke glad i kroppsbygging, siden filmkritikere av sporten har brukt til å ødelegge den. Ikke alle kroppsbyggere misbruker peds, ikke alle kroppsbyggere fører uvøren livsstil, så vel som mange kroppsbyggere er virkelig ekstremt informert om temaer som ernæring, trening, samt tilskudd. Ikke desto mindre er det de høye filmkritikerne som håndterer for å svinge retningen på plattformer for sosiale nettverk. På baksiden får den ganske gutten, noe muskuløse, designtyper et gratis pass. De ser så naturlige ut, noen kan implisere dem for ikke å løfte seg. I tillegg til at det kan skade dem med hardcore muskelmassehoder, gir det dem carte blanche på ekstremt interaktive plattformer der de er delegerte, i utgangspunktet, uansett hva de vil. De kan vokse enorme følger, mens de aldri blir sensurert eller straffet. Kanskje det er grunnen til at det ser ut til at i formdesigntyper får mer interesse enn knekt kroppsbyggere gjennom hele nettet.

Hva tar du? Hvilken kropp liker du mer så vel som er ganske gutter fremtiden for kondisjon?

10 enkle metoder Hektiske mødre kan holde seg sunne

Morskap er flott. Jada, jeg kan få alle sappy så vel som oppgi at det er en gave, som den absolutt er, men det er en krevende gave som inkluderer sine egne unike utfordringer. Med litt planlegging (jeg mener hvem som er mye flinkere til planlegging enn mødre?) Kan vi legge disse vanskene til sengs. Prøv disse 10 tipsene for å gjøre det til din sunneste morsdag ennå.

1. Ha en “pick-fri” uke

Mange av mine “mamma” -klienter oppgir at de ikke spiser fjærkrefingre eller godteri eller mac, samt ost. I tillegg til at virkeligheten blir fortalt, spiser de ikke virkelig en full del av dem. Imidlertid kan de få pommes fritesen så vel som cookie -bitt som du “velger” fra barnas måltider legge opp. I en hel uke, unngå ungguttene. Det vil være både øyeåpnende og slanking.

2. Prøv gurkemeie

Er du kjent med gurkemeie? Det er en smak som gir karripulver den gule fargen, så vel som du kan ha ekstremt godt i smaksskapet ditt. Ta den ut i tillegg til å dryss den på egg, grønnsaker eller korn. Det er en ekstremt kraftig stemningsforsterker, har sterke antikreftegenskaper så vel som betennelsesdempende.

3. Begynn uken mager

Ta en time eller to på søndag for å planlegge en vanlig meny, produsere en dagligvareliste samt treffe supermarkedet. Jeg foreslår å prøve minst en ny oppskrift eller komponent per uke, i tillegg til å planlegge minst en fisk eller skalldyrmiddag til familien. Å vinge det så vel som vekttap går ofte ikke sammen.

4. Gå for glass

Mange mødre er bevisste på BPA -er, de kjemikaliene som lurer i mange plastflasker i tillegg til sippy kopper. Men hvis du tror BPA-fri er metoden å gå, er jeg ikke overbevist. Det som erstatter BPA er kanskje ikke mye tryggere. Det beste alternativet for deg så vel som ungdommene er vannflasker i glass, samt matbeholdere. Fortsatt på gjerdet? Klassen av kjemikalier som er oppdaget i mange plast, kalles “overvektigeogener.” Jøss, som i “Bruk meg så vel som opp din fare for overvekt.”

5. Spill!

Tenk på barna dine som mini personlige trenere. Når ungdommene mine skyter bøyler, gjør jeg det også. En klient kom bare så godt som sa til meg: “I stedet for å se ungdommene mine spille fotball, ble jeg med på. De likte at jeg spilte så godt som jeg fikk litt øvelse i.” Vinn, vinn!

6. Bær ettermiddags ammunisjon

Mødre er forstått å pakke snacks for ungdommer så vel som ingenting for seg selv. I tillegg til at hvis du er heldig, vil det være noen ekstra Cheddar -kaniner til overs. Du kan gjøre mye bedre enn kaniner. I hver veske, lager en matbit. Jeg liker ernæringsbarer av Zing så vel som helse- og velvære -kriger. Du kan også vaske ut en altoid tinn – vi telefonserer dette en “nøttekasse” hos mattrafer. Fyll den med pekannøtter eller solsikkefrø, både fylling og magesnitende snacks.

7. Snacks på matlaging av råvarer

Dinnertime kan være en døsig. Mange av kundene mine oppgir at de smaker i tillegg til å beite så mye mens de lager mat at de ikke engang er sultne på middag, men de spiser fortsatt. Løsningen? Sett ut noen matlaging av crudités – rå gulrøtter, agurker eller paprika skiver. Det er perfekt for når du vil knaske på noe, men vil være oppmerksom på de “matlagingskaloriene.”

8. Vær en tidlig fugl

Når vi snakker om matlaging så vel som middag, er “når du skal spise” et dilemma for mange mødre. Spiser du tidlig med barna eller venter på partneren din med å finne hus om et Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter par timer? Spis en tidlig fugemiddag, mye bedre enn en dobbel Everton FC Skjorter middag.

9. Se hvor du jobber

Jeg ville ikke betale utgifter eller returnere e -postmeldinger i kjøkkenområdet med kjøleskapet som stirrer rett på deg – det er like godt fristende. En stressende e -post eller enorme utgifter kan sende deg over snacking kanten.

10. Lag te, den tynne nattklassen

Det er så enkelt å begjære en godbit når ungdommene sover. Én godbit blir to, og vel, du forstår historien. Prøv i stedet nattete. Jeg liker en laget av Pukka med lavendel, et naturlig avslappende middel. Det sparer deg kalorier og hjelper deg med å slappe av før sengetid.

Denne informasjonen er bare for akademiske Belgias herrelandslag i fotball Skjorter funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, er forfatteren av Bit Book of Thin så vel som skaperen av FoodTrainers -bloggen.

Nevada Athletic Commission minimerer Diaz straff; Forsink Silva-hørsel til februar

Oppdatering 12. januar 2016-Diaz og NAC nådde en forliksavtale som enstemmig ble godkjent under høringen. Hans suspensjon ble minimert fra 5 år til 18 måneder. Hans bot ble minimert fra $ 166.462 til $ 100.000. Diaz ble beordret til å levere NAC tre rene urinprøvesultater før IS neste konkurranse i Nevada. Hvis Nevada ikke skal være stedet for sin neste kamp, trenger ikke dette siste kravet å bli overholdt.

Her er en fullstendig kopi av Diaz/NAC -oppgjørsavtalen (h/t Steve Marrocco) – Nick Diaz NAC Settlement. De avgjørende punktene er som følger

– Suspensjon minimerte fra 5 år til 18 måneder

– fin minimert fra $ 166 000 til $ 100 000

– Diaz må gi NAC 3 rene urinprøver før de vil relikie ham. Disse vil teste for stoffer forbudt ut av konkurranse og i konkurranse (dvs. marihuana)

– Hvis Diaz kjemper i en jurisditsjon utenfor Nevada, trenger han ikke overholde urinprøvekravet

– Hver side har sine egne advokatsalær

– Fint å bli betalt innen desember 2016

– Hvis Diaz bryter avtalen, vender den tilbake til den opprinnelige straffen

– Diaz gir opp sitt ideal for å saksøke / søke domstolsprøving av NACs tidligere handlinger

OPPDATERING 12. januar 2016-Nevada Athletic Commission har flyttet Wanderlei Silva omhyling, igjen, nå til februar. Dette ble gjort over sterke innvendinger fra Silvas advokat om at forsinkelsene krenker hans rettigheter rettigheter. Kommissær Marnell forklarte at den ytterligere forsinkelsen skyldes at han ikke er komfortabel med en tilsynelatende avtalt klageforhandling.

________________________________

Topp agenda -varer for denne ukens møte i Nevada Athletic Commission er Wanderlei Silva og Nick Diaz.

Etter å ha fått sitt livstidsforbud for å løpe Wolverhampton Wanderers Skjorter fra en Nevada State Athletic Commission Drug Tester veltet som ‘vilkårlig og lunefull’ Wanderlei Silvas Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter øving er på toppen hvis NACs agenda denne uken.

Høringen vil ikke fokusere på om NAC hadde myndighet til å be om en konkurransetest av Silva (som var ulisensiert den gangen), snarere den Racing Club de Avellaneda Skjorter vil fokusere utelukkende på hva en rettferdig straff er for en slik overtredelse. Det pågår tilsynelatende en ytterligere appell om NSAC likte jurisdiksjon til å be om testen i utgangspunktet, men under forutsetning av at de gjorde det, vil NAC sette tonen for straff som kan forventes for testing av test.

Merk at NACs antydet “tøff på doping” -straffer (som ikke var i kraft på tidspunktet for Silvas test unngåelse) krever et 48 måneders forbud for første gangs testforbedringsovertredelse.

Diaz har derimot tilsynelatende inngått en avtale med NAC og vil møte en slags klageforhandling der hans 5 års forbud vil bli minimert og Diaz, i bytte, antagelig vil godta den nye straffen i bytte for å gi fra seg rettighetene sine av domstolsprøving der det nåværende 5 -års forbudet sannsynligvis vil motta lignende rettslige kommentarer som Silvas levetidsforbud.

Jeg vil oppdatere dette innlegget når NAC kunngjør sine nye straffer for disse stridende.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Full Nate Diaz, Jon Jones og Brock Lesnar oppgjørsavtaler 17. desember 2016
Nate Diazs juridiske strategi? Spill bra med Nacoctober 13, 2016 med 2 kommentarer
Velkomstdirektør – et nøkternt blikk på Nick Diaz Sagasept 15. desember 2015 i “Nevada Combat Sports Law”