Er det i form av hanner som trekker flere synspunkter enn knekt kroppsbyggere?

av Christian Duque

Sosiale medier handler om fremtredende etterspørsel. Hvis du noen gang ser på hva som er trending eller hva som blir viralt, er det virkelig ingen rim eller grunn til det. Annonseringsguruer prøver stadig å finne ut den neste enorme tingen. Vil det være en hårklipp, en plaggstil eller lingo? Vil den neste enorme tingen være geografisk (østkystlinje mot vestkysten, i byen eller ute i pinnene). Å sette ut fantastisk materiale i tillegg til å holde seg på toppen, er snarere en skremmende oppgave. Det er mest sannsynlig grunnen til at omsetningen i denne arbeidslinjen er så høy.

For påvirkere handler det om visninger, likes, kommentarer så vel som abonnement. For selskaper går det langt dypere enn det siden bedrifter skal lykkes – de må produsere inntekter. Å betale ut enorme sponsing må ha en langt høyere avkastning. Når det ikke gjør det, blir idrettsutøvere droppet og/eller forretningsbrett. Når det gjelder sosiale medier, har de viktigste plattformene produsert en serie bøyler de forventer at påvirkere vil kunne hoppe gjennom. Deres begrunnelse er at hvis de skal tilby annonseområde til selskaper, vil de sikre at de får så mye legitim netttrafikk som mulig. De kommer ikke til å gjøre det mulig for en wannabe -stjerne å kjøpe hans/hennes etterfølgelse, putte tallene sine, samt øke til toppen av nettstedene sine, akkurat slik. De vil sørge for at påvirkere får ekte mennesker om bord, surfer med appene sine, så vel som kostnader så mye tid på dem som mulig. Når du husker det, stråler de virkelig enorme stjernene i markedet for fysisk kondisjon uansett hva. Dette er mennesker som ikke bare er store, på statlig Instagram eller Facebook; Snarere er de enorme på Instagram, Facebook, Twitter, Twitch, Reddit, etc. Uansett hvor de går, svever antallet. Innleggene deres blir gal kjærlighet, deres følgere går med taket, så vel som det de sier, betyr noe. Hvis en stor fysisk forminfluencer kutter opp skjorten (f.eks. Dana Linn Bailey, Andy Haman), ser du plutselig et hav av mennesker som gjør nøyaktig det samme ved store eksponer. Det er kraften de ekte påvirkere utøver.

For rundt 15-20 år siden dominerte gutter som Nasser El Sonbaty, Markus Ruhl, samt Ronnie Coleman. Mennesker fra hele verden så sin freakish styrke, tette muskler, så vel som ingen holder sperret tilnærming til trening. De kunne ikke få nok. Du hadde Ronnie på huk 800, og trakk 800, i tillegg til at benet presset 2.300 kg som om det var kake. Dette var en tid da ingen bekymret for falske vekter så vel som kroppsbyggere ikke tenkte på å være ganske gutter. I dag har mange av de største stjernene velstelte Sao Paulo FC Skjorter hender, bruk av designertråder, så vel som håret ser ut som om de er på vei til en casting -samtale. Da hadde du imidlertid gutter som Branch Warren i tillegg til JOJ -trening i den svulmende varmen fra MetroFlex Fitness Center i Arlington, TX. Det var ingenting sjeik om det stedet. Det var varmt, det var hardcore, så vel som folk som dro dit, ønsket å bli knekt.

I løpet av de neste årene ville andre bemerkninger som Derek Anthony, Mike O’Hearn, i tillegg til å til slutt rik piana, dukke opp, på samme måte å få en brorparten av interessen på sosiale medier, i tillegg til Juventus Skjorter videodelingssider, som YouTube. Mennesker ble trukket til muskelmassen så vel som den hardcore naturen var kanskje den største motivasjonen for dem å kvitte seg med dårlige spisevalg, inaktivitet og til og med depresjon. Folk så disse karakterene med større enn livet så vel som de ønsket å etterligne dem. De fleste ville aldri komme til dette nivået, men det var virkelig ikke poenget. Det var motivasjonen som var magi; Det var motivasjonen som fikk dem til å kjøpe magasinene, kjøpe tilskuddene, samt i det minste prøve. Tidene har imidlertid endret seg. Mens freaky gutter alltid vil få litt oppmerksomhet, befaler de ikke lenger publikum de gjorde, for bare 5-10 år siden.

Det er et voksende mønster av mannlige fysiske kondisjonspåvirkere som ikke ser noe ut som de tidligere nevnte jacked bodybuilders. De har ikke tette muskler, de beveger ikke enorme vekter, så vel som de definitivt ikke grynt så vel som stønner i treningsstudioet. De har på seg 1000 dollar jeans, designersko, helvete, til og med deres vanlige hvite tees kan koste oppover $ 300. De har på seg kostbare köln, sportsmote smykker i treningsstudioet, i tillegg til at de til og med går i bruk av solbriller. For mange av oss over 40 år ser disse karakterene mest sannsynlig ut som douches; Imidlertid representerer de fremtiden for mainstream kondisjon. Mange av disse karene er metode så vel som lite for å prøve seg på menns kroppsbygning. De forstår nøyaktig hvordan de skal løfte så godt som de forstår nøyaktig hvordan de skal spise, men de går bevisst for surfer -typen utseende. Treningssenteret er et av mange steder de viser frem utseendet, men reisene deres dreier seg ikke om det. De konkurrerer ikke, de presenterer ikke nede, så vel som de definitivt ikke vil se skremmende ut. De kan være skremmende i annen regarDS, som bare å samhandle med klikene sine, så vel som bare River Plate Skjorter å snakke med folk de ser på som på sitt nivå, men når det gjelder fysikkene deres, vil de bare se slanke ut, med litt muskelmasse her så vel som der.

Interessant nok lander mange gutter med dette pseudo-fitness-utseendet store modelleringsprogrammer. De blir rollebesetning for supplement til forretningsannonser, ansatt for å jobbe boder på pakket ekspo, så vel som følgene deres sprer seg som en ildbål. De forkynner ikke høyt proteininntak, trening til å mislykkes eller ta håndfull piller og/eller blande pulver. De holder det ekstremt grunnleggende. De fleste av disse unge kattene vil ta en pre-workout, kanskje litt kreatin, i tillegg til potensielt en proteinshake. De holder det ekstremt minimalt, men de forstår også nøyaktig hvordan de skal tilby når de må.

Det som også har skjedd, i stor grad fra publikum, er en generell avvisning av kroppsbyggerens utseende. Ta for eksempel Iron Guy Magazine. På et tidspunkt var det like stort så vel som fremtredende som flex, muskelmasse mag, samt muskulær utvikling. Fra de siste årene dekket det mindre så vel som mindre kroppsbygging. I dag er det 100% i form av hanner -publikasjonen. Selv menns kropp blir snubbet. Når det gjelder å bli sagt, kan mange antyde at denne nye bølgen av fysisk kondisjonsinnvirker ikke virkelig hører hjemme i den fysiske kondisjonsindustrien. Jeg mener, de fleste av gutta som eksploderer på scenen akkurat nå, ser mer ut som løpere enn løftere, men det er utseendet som får alle hits, enorme sponsing, så vel som kjærlighet på sosiale nettverk.

Hva mener jeg med kjærlighet på sosiale nettverk? Vel, det er ganske mye forutsatt at når sosiale nettverksplattformer ikke tror deg i form inn i miljøet, vil de begynne å begrense nøyaktig hvordan så vel som når du legger ut, materialet ditt vil bli flagget mer, så vel som i noen tilfeller , kanalene dine så vel som sider blir trukket ned. Når noen form for disse beklagelige realitetene skjer, er det ikke mye du kan utføre når det gjelder attraktiv beslutningen. Hvis Twitter kan starte opp en sittende amerikansk president, tror du ærlig talt at en kroppsbygger vil få noen til å gi dem tiden på dagen?

Mange av disse plattformene er på samme måte ikke glad i kroppsbygging, siden filmkritikere av sporten har brukt til å ødelegge den. Ikke alle kroppsbyggere misbruker peds, ikke alle kroppsbyggere fører uvøren livsstil, så vel som mange kroppsbyggere er virkelig ekstremt informert om temaer som ernæring, trening, samt tilskudd. Ikke desto mindre er det de høye filmkritikerne som håndterer for å svinge retningen på plattformer for sosiale nettverk. På baksiden får den ganske gutten, noe muskuløse, designtyper et gratis pass. De ser så naturlige ut, noen kan implisere dem for ikke å løfte seg. I tillegg til at det kan skade dem med hardcore muskelmassehoder, gir det dem carte blanche på ekstremt interaktive plattformer der de er delegerte, i utgangspunktet, uansett hva de vil. De kan vokse enorme følger, mens de aldri blir sensurert eller straffet. Kanskje det er grunnen til at det ser ut til at i formdesigntyper får mer interesse enn knekt kroppsbyggere gjennom hele nettet.

Hva tar du? Hvilken kropp liker du mer så vel som er ganske gutter fremtiden for kondisjon?