10 enkle metoder Hektiske mødre kan holde seg sunne

Morskap er flott. Jada, jeg kan få alle sappy så vel som oppgi at det er en gave, som den absolutt er, men det er en krevende gave som inkluderer sine egne unike utfordringer. Med litt planlegging (jeg mener hvem som er mye flinkere til planlegging enn mødre?) Kan vi legge disse vanskene til sengs. Prøv disse 10 tipsene for å gjøre det til din sunneste morsdag ennå.

1. Ha en “pick-fri” uke

Mange av mine “mamma” -klienter oppgir at de ikke spiser fjærkrefingre eller godteri eller mac, samt ost. I tillegg til at virkeligheten blir fortalt, spiser de ikke virkelig en full del av dem. Imidlertid kan de få pommes fritesen så vel som cookie -bitt som du “velger” fra barnas måltider legge opp. I en hel uke, unngå ungguttene. Det vil være både øyeåpnende og slanking.

2. Prøv gurkemeie

Er du kjent med gurkemeie? Det er en smak som gir karripulver den gule fargen, så vel som du kan ha ekstremt godt i smaksskapet ditt. Ta den ut i tillegg til å dryss den på egg, grønnsaker eller korn. Det er en ekstremt kraftig stemningsforsterker, har sterke antikreftegenskaper så vel som betennelsesdempende.

3. Begynn uken mager

Ta en time eller to på søndag for å planlegge en vanlig meny, produsere en dagligvareliste samt treffe supermarkedet. Jeg foreslår å prøve minst en ny oppskrift eller komponent per uke, i tillegg til å planlegge minst en fisk eller skalldyrmiddag til familien. Å vinge det så vel som vekttap går ofte ikke sammen.

4. Gå for glass

Mange mødre er bevisste på BPA -er, de kjemikaliene som lurer i mange plastflasker i tillegg til sippy kopper. Men hvis du tror BPA-fri er metoden å gå, er jeg ikke overbevist. Det som erstatter BPA er kanskje ikke mye tryggere. Det beste alternativet for deg så vel som ungdommene er vannflasker i glass, samt matbeholdere. Fortsatt på gjerdet? Klassen av kjemikalier som er oppdaget i mange plast, kalles “overvektigeogener.” Jøss, som i “Bruk meg så vel som opp din fare for overvekt.”

5. Spill!

Tenk på barna dine som mini personlige trenere. Når ungdommene mine skyter bøyler, gjør jeg det også. En klient kom bare så godt som sa til meg: “I stedet for å se ungdommene mine spille fotball, ble jeg med på. De likte at jeg spilte så godt som jeg fikk litt øvelse i.” Vinn, vinn!

6. Bær ettermiddags ammunisjon

Mødre er forstått å pakke snacks for ungdommer så vel som ingenting for seg selv. I tillegg til at hvis du er heldig, vil det være noen ekstra Cheddar -kaniner til overs. Du kan gjøre mye bedre enn kaniner. I hver veske, lager en matbit. Jeg liker ernæringsbarer av Zing så vel som helse- og velvære -kriger. Du kan også vaske ut en altoid tinn – vi telefonserer dette en “nøttekasse” hos mattrafer. Fyll den med pekannøtter eller solsikkefrø, både fylling og magesnitende snacks.

7. Snacks på matlaging av råvarer

Dinnertime kan være en døsig. Mange av kundene mine oppgir at de smaker i tillegg til å beite så mye mens de lager mat at de ikke engang er sultne på middag, men de spiser fortsatt. Løsningen? Sett ut noen matlaging av crudités – rå gulrøtter, agurker eller paprika skiver. Det er perfekt for når du vil knaske på noe, men vil være oppmerksom på de “matlagingskaloriene.”

8. Vær en tidlig fugl

Når vi snakker om matlaging så vel som middag, er “når du skal spise” et dilemma for mange mødre. Spiser du tidlig med barna eller venter på partneren din med å finne hus om et Saudi-Arabias herrelandslag i fotball Skjorter par timer? Spis en tidlig fugemiddag, mye bedre enn en dobbel Everton FC Skjorter middag.

9. Se hvor du jobber

Jeg ville ikke betale utgifter eller returnere e -postmeldinger i kjøkkenområdet med kjøleskapet som stirrer rett på deg – det er like godt fristende. En stressende e -post eller enorme utgifter kan sende deg over snacking kanten.

10. Lag te, den tynne nattklassen

Det er så enkelt å begjære en godbit når ungdommene sover. Én godbit blir to, og vel, du forstår historien. Prøv i stedet nattete. Jeg liker en laget av Pukka med lavendel, et naturlig avslappende middel. Det sparer deg kalorier og hjelper deg med å slappe av før sengetid.

Denne informasjonen er bare for akademiske Belgias herrelandslag i fotball Skjorter funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Lauren Slayton

Lauren Slayton, MS, RD, er forfatteren av Bit Book of Thin så vel som skaperen av FoodTrainers -bloggen.