Mmmm saus samt iskrem

Jeg jobbet fra 16:00 til 20:30 i kveld, så jeg lagde middag tidlig i tillegg til at den ventet på meg da jeg kom hjem. Finest konsept noensinne

I ettermiddag lagde jeg utstoppede paprika, rester av stekt brokkoli samt mamma eres mmmm -saus. Ja, det er utrolig. Jeg hadde ikke noen form for ernæringsgjær, så vel som brukt peanøttmel i stedet. helt arbeidet.
Mine nyeste videoer

4 minutters trening for lavere kropp for løpere
Fem øvelser i underkroppen for løpere! Prøv denne raske utholdenhetstreningen hjemme for bena, hoftene og glutene. Ingen enheter trengs.

Glute Bridge
Esel spark – vekslende sider
Clamshells – vekslende sider

Få mye mer informasjon om runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 4 minutter, 49 sekunder

Neste
Løpet forslag holdes frisk under Covid19 -utbruddet
02:25

Bo
00:00
08:21
04:49

Jeg forstår ikke den aktuelle metoden for å spise en utstoppet pepper. Flott ting jeg ikke passer uansett, så jeg bruker hendene mine

Fakta: Mat smaker mye bedre når du spiser med hendene.

Jeg liker å blogge i tillegg til å slå opp kjøkkenområdet for en kveldssnacks. Men å holde det kjøpet det savner bloggens øye. Vel, antar at jeg spiser Mint N Chip Ice Cream hver natt frem til september jeg dør.

Jeg må være tilbake på jobb klokka 06.00 i morgen. Så jeg kommer til å pakke det opp her. Jeg vil fange opp e-post og ting i morgen midt på morgenen.

Hvis du vil indikere opp for bloggen min 101 webinar, kan du bruke denne lenken. Det er denne fredagen klokka 11 PST / 14 PM EST.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele