4 Innovative metoder for å bruke Fee 2 Interval Timer

Nå er du bevisst på at avgift 2 Interval Timer eksisterer, men har du brukt det? Hvis du så godt er skremt for å prøve tidtakeren, kan du gjøre deg ut til at det ikke er noe for deg.

Selv om det er ekte intervall-tidtakere er et verdifullt verktøy med høy intensitet-intervall, er det langt fra den eneste bruken. Nedenfor er fire ekspertanleggsmetoder hvem som helst-enten det er ultra i form eller bare startet-kan bruke intervalltimeren for å utvikle flere helseoppholdsaktiviteter inn i dagen.

HJEMME

En-bens balanseutfordring
Du (forhåpentligvis) rengjør tennene to ganger om dagen. Så hvorfor ikke bruke den tiden til å fange opp i noen ekstra bevegelse? Prøv Tottenham Hotspur Skjorter denne balansen i en ben fra Chad Woodard, DPT, assisterende professor, Touro College Physical of Physical Therapy Program i New York City. “Denne typen trening kan være utmerket for mennesker i fare for å falle eller komme seg fra ankelforstuing, kirurgi eller kne så vel som hofteskader,” uttaler Woodard.

Bruksanvisning
Mens du pusser tennene, må du stå på høyre fot i 30 sekunder. Når trackeren vibrerer på slutten av intervallet, bytter du til venstre fot. Gjenta to ganger. Etter to minutter har du forbedret balansen, styrket de stabiliserende musklene og renset tennene.

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 30 sekunder
Hvil: 30 sekunder (Merk: Du står på venstre fot i løpet av denne “hvile” -perioden)
Gjenta: 2 ganger

*Dette er en utmerket strategi å bruke på en rekke øvelser som er enkle å jobbe inn i dagen din. Prøv det med alle typer trening som isolerer en del av kroppen din om gangen, som fuglehunder (som vist på bildet over), lunger eller sideplanker.

PÅ JOBB

Dyp strekk
Hvis du har en skrivebordsjobb, bør du gjøre noe som motvirker det du gjør hele dagen – jeg: sitte over et tastatur – men ikke får deg til å føle deg svett eller pusten, sier Woodard. Denne aktiviteten gjør det.

Bruksanvisning
Stå opp og gå inn i så dypt knebøy som mulig. Etter 10 sekunder, stå opp igjen i tillegg til å strekke armene over hodet, spre fingrene bredt. Du skal føle en strekning over brystet. Hold i 10 sekunder. Gjenta denne huk-til-stretch-syklusen tre ganger.

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 10 sekunder
Hvil: 10 sekunder (Merk: Du vil strekke deg i løpet av denne “hvile” -perioden)
Gjenta: 3 ganger

PÅ TRENINGSSENTERET

Total kroppskrets
“Jeg liker 20-10 intervaller,” uttaler Denver- så vel som Toronto-baserte personlige treningsinstruktør Craig Ballantyne, skaper av turbulenstrening samt forfatteren av den perfekte dagformelen: nøyaktig hvordan du skal eie dagen, samt administrere din Liv. Gi denne kretsen et skudd.

Bruksanvisning
For denne treningen, gjør så mange repetisjoner du kan av hver øvelsene nedenfor (i rekkefølgen nedenfor) i 20 sekunder, hviler 10 sekunder før du går over til den neste. Ikke vanskelig nok? Gjenta hele denne to minutter lange kretsen når eller to ganger til, sier Ballantyne-bare sørg for å hvile ett minutt mellom settene.

Knebøy

Armhevninger

Glute Bridge

Fjellklatrere

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 20 sekunder
Hvil: 10 sekunder
Gjenta: 4 ganger

HVOR SOM HELST

Dyp pusting
Når du vil slappe av Kawasaki Frontale Skjorter eller bare ta et øyeblikk å sentrere deg selv, kan du alltid bruke avslappingsfunksjonen på trackeren din. Men hvis du vil bytte opp ting, kan du prøve denne abdominal pusteøvelsen. Det oppmuntrer deg til å puste med mellomgulvet i stedet for brystet, så mer oksygen går dypt inn i lungene.

Bruksanvisning
Legg den ene hånden på magen, så vel som den andre hånden på brystet. Forsikre deg om at du sitter oppreist med flott holdning. Pust inn med nesen for fire tellinger, hold for en telling, i tillegg til at du sakte slipper luften med forfølgende lepper for fire tellinger i tillegg til pause. Denne inhalasjonen så vel som utpust teller som din “arbeid” -periode. Magen din skal bevege seg mer enn brystet når du gjør det riktig.

Innstillinger for intervall timer
Arbeid: 10 sekunder
Hvil: 1 sekunder
Gjenta: 10 ganger

Denne informasjonen er bare for akademiske funksjoner, så vel som ikke er ment som en erstatning for medisinsk diagnose eller behandling. Du bør ikke bruke denne informasjonen til å diagnostisere eller behandle et helse- og velværeproblem eller tilstand. Inspiser alltid med legen din før du endrer Real Madrid Skjorter kostholdet ditt, endrer søvnvanene dine, tar kosttilskudd eller starter en ny fysisk kondisjonsrutine.

Danielle Kosecki

Senior helse og velvære samt fysisk fitnessredaktør Danielle Kosecki er en prisbelønnet journalist som har dekket helse og velvære samt fysisk form i mer enn 10 år. Hun er skrevet for glamour, mer, forebygging, så vel som syklingmagasiner, så vel som redaktøren for Bicycling enorme treningsbok. En innfødt i New York, Danielle bor nå i Bay -området der hun ikke savner vinteren i det hele tatt.