5 ideer for en ny løper

Hei! Jeg er fremdeles her i Florida en annen dag før jeg drar hjem igjen. Det har vært en god tur, men jeg er veldig klar til å krype inn i sengen min og nyte min egen TV og kjefte på min egen katt.

Men før jeg pakker det opp og ut, vil jeg dele 5 ideer som ville hjulpet meg som en ny løper. Jeg har løpt i over 8 år nå. Jeg begynte med en 10K bare for å gjøre det med en venn (siden jeg hadde løpt på trening og for å gå ned i vekt solo). Derfra abonnerte jeg for et halvmaraton bare fortsatte å løpe som Forest Gump.
Mine mest aktuelle videoer

Golden Retriever vil ikke ta pillene hans!

Flere videoer

0 sekunder på 2 minutter, 19 sekunder

Neste
4 minutters stående kjernetrening for løpere
04:31

Bo
00:00
08:21
02:19

Her er 5 ting jeg har lært fra mange år med løping og for masse halvmaraton og maraton og gnager arr og svette selfies …

5 ideer jeg skulle ønske jeg kjente som en ny løper:

1. Alle sko er ikke joggesko. Å bli passende montert og ha på deg den beste skoen for kroppen / foten / treningen din kan gjøre det mye mer behagelig, stoppskader og mer. Selv ‘små ting’ som den ideelle sokken og den ideelle skodesignen kan bidra til å stoppe tapte tånegler og blemmer.

2. Chafing suger. AKA Bytt til Wick-Wear. Jeg hadde på deg bomulls -skjorter og til og med løps -skjorter som klamret seg fast til kroppen min og ble tung av svette. Få minst ett eller to komplette løpsembler som inkluderer en Wick Wear -topp, bunner som ikke er chafe, joggesko og en sportsbh hvis du har bryster.

3. Ikke løp hver dag. Til og med maratonopplæringsplaner gir deg to (eller flere) fridager fra å løpe en uke. Endorfinene er vanedannende, men å løpe hver dag kan forårsake overforbrukskader. Vurder å finne en treningsplan for å veilede deg om hvor mye du må løpe hver dag / uke.

Alternativer:

Sofa til 5K treningsplan

Sofa til 10K treningsplan

Første halvdel maraton treningsplan

4. Strekk, skumrulle og lær om forebygging av skader. Løpere har en merittliste for å være ‘lat’ (motintuitivt riktig?) Om strekking og krysstrening. Vurder å innlemme en oppvarming og strekkrutine. Vær oppmerksom på kroppen din – hvis det er vondt eller forteller deg ‘Hei, jeg trenger en pause eller jeg kommer til å bli sår i 3 dager for å vise deg!’, Ta en fridag eller vær forsiktig med det området i kroppen din .

5. Ha det gøy !!! Dette er ikke klisjé, det er sannheten. Du er ikke en profesjonell løper (med mindre dette er Ryan Hall som utvilsomt ikke leser RER på grunn av den tiden, gjorde jeg utilsiktet en vits om hunden sin). Dette er ikke din jobb eller en livs- / dødssituasjon. Du løper fordi det er morsomt eller du vil gå ned i vekt eller fordi du vil komme deg bort fra familien eller en annen grunn som det.

Dette er noe du velger å gjøre – ha det gøy med det. Dette er din ‘meg tid’. Gled deg i hvert sekund.

Bonustips: Spis karbohydrater. (Men ikke ting som gir deg poopene.)

PSA: Siste dag for gratis frakt for 24 -dagers utfordring!

Spørsmål: Har du noen spørsmål om løping? Har du noen ideer til en ny løper?

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele