Bill C319 sannsynligvis ikke vil bli lov når som helst

forrige måned diskuterte jeg hjernerystelse i kontaktsport og fremhevet noen kanadiske lovgivningsinnsats som tok for seg dette problemet inkludert føderal Bill C319. Jeg ivaretok lovforslagets langsomme fremgang som spekulerer i at det ikke kan bli lov.

Denne uken var lovforslaget, parlamentsmedlem Bill Thibeault, snill nok til å kontakte meg og ga meg innsikt i Uruguays herrelandslag i fotball Skjorter lovforslaget. Kort sagt vil regningen ikke vedtas i loven snart om i det hele tatt. Nedenfor er Mr. Thibeaults kommentarer:

Slik det ser ut, Gremio Skjorter vil ikke Bill C319 komme til andrebehandling før en gang i 2014, ettersom min plass på kjøp av forrang for privat medlems tjeneste i House of Commons er ganske langt nede på vaktlisten. Derfra måtte det avgi en avstemning ved andrebehandling, som ville sende lovforslaget til komiteen, før han kommer tilbake for en endelig avstemning i parlamentet. Vanligvis vil prosessen for å komme fra andre lesing til Royal Assent være rundt 3-4 måneder.

Selv om jeg forblir optimistisk om at denne lovgivningen vil få nok topartisk støtte til å passere, sponset den nylige takten for de konservative på andre avgjørende og ikke-partisanske opposisjoner sponset lovgivning som NDPs anti-mobbemetode ikke den utenfor muligheten for at den Lovforslaget vil ikke passere av partisanske grunner.

Som alltid, hvis du vil gå over denne saken i tillegg, ikke nøl med å kontakte meg når det passer deg.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Canadas MMA-lov går først og fremst i House of CommonStober 25, 2012in “Bill S-209”
Hjernerystelse i kampsport og regjeringsretningslinjeinnsats 21. Fluminense Skjorter desember 2012 i “Sikkerhetsstudier”
Saskatchewan Pro MMA Law diskutert av regjeringen; Fighter’s Association and Special Needs fordeler diskutert 4, 2014in “Saskatchewan MMA Law”