Nevada Athletic Commission minimerer Diaz straff; Forsink Silva-hørsel til februar

Oppdatering 12. januar 2016-Diaz og NAC nådde en forliksavtale som enstemmig ble godkjent under høringen. Hans suspensjon ble minimert fra 5 år til 18 måneder. Hans bot ble minimert fra $ 166.462 til $ 100.000. Diaz ble beordret til å levere NAC tre rene urinprøvesultater før IS neste konkurranse i Nevada. Hvis Nevada ikke skal være stedet for sin neste kamp, trenger ikke dette siste kravet å bli overholdt.

Her er en fullstendig kopi av Diaz/NAC -oppgjørsavtalen (h/t Steve Marrocco) – Nick Diaz NAC Settlement. De avgjørende punktene er som følger

– Suspensjon minimerte fra 5 år til 18 måneder

– fin minimert fra $ 166 000 til $ 100 000

– Diaz må gi NAC 3 rene urinprøver før de vil relikie ham. Disse vil teste for stoffer forbudt ut av konkurranse og i konkurranse (dvs. marihuana)

– Hvis Diaz kjemper i en jurisditsjon utenfor Nevada, trenger han ikke overholde urinprøvekravet

– Hver side har sine egne advokatsalær

– Fint å bli betalt innen desember 2016

– Hvis Diaz bryter avtalen, vender den tilbake til den opprinnelige straffen

– Diaz gir opp sitt ideal for å saksøke / søke domstolsprøving av NACs tidligere handlinger

OPPDATERING 12. januar 2016-Nevada Athletic Commission har flyttet Wanderlei Silva omhyling, igjen, nå til februar. Dette ble gjort over sterke innvendinger fra Silvas advokat om at forsinkelsene krenker hans rettigheter rettigheter. Kommissær Marnell forklarte at den ytterligere forsinkelsen skyldes at han ikke er komfortabel med en tilsynelatende avtalt klageforhandling.

________________________________

Topp agenda -varer for denne ukens møte i Nevada Athletic Commission er Wanderlei Silva og Nick Diaz.

Etter å ha fått sitt livstidsforbud for å løpe Wolverhampton Wanderers Skjorter fra en Nevada State Athletic Commission Drug Tester veltet som ‘vilkårlig og lunefull’ Wanderlei Silvas Kameruns herrelandslag i fotball Skjorter øving er på toppen hvis NACs agenda denne uken.

Høringen vil ikke fokusere på om NAC hadde myndighet til å be om en konkurransetest av Silva (som var ulisensiert den gangen), snarere den Racing Club de Avellaneda Skjorter vil fokusere utelukkende på hva en rettferdig straff er for en slik overtredelse. Det pågår tilsynelatende en ytterligere appell om NSAC likte jurisdiksjon til å be om testen i utgangspunktet, men under forutsetning av at de gjorde det, vil NAC sette tonen for straff som kan forventes for testing av test.

Merk at NACs antydet “tøff på doping” -straffer (som ikke var i kraft på tidspunktet for Silvas test unngåelse) krever et 48 måneders forbud for første gangs testforbedringsovertredelse.

Diaz har derimot tilsynelatende inngått en avtale med NAC og vil møte en slags klageforhandling der hans 5 års forbud vil bli minimert og Diaz, i bytte, antagelig vil godta den nye straffen i bytte for å gi fra seg rettighetene sine av domstolsprøving der det nåværende 5 -års forbudet sannsynligvis vil motta lignende rettslige kommentarer som Silvas levetidsforbud.

Jeg vil oppdatere dette innlegget når NAC kunngjør sine nye straffer for disse stridende.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Full Nate Diaz, Jon Jones og Brock Lesnar oppgjørsavtaler 17. desember 2016
Nate Diazs juridiske strategi? Spill bra med Nacoctober 13, 2016 med 2 kommentarer
Velkomstdirektør – et nøkternt blikk på Nick Diaz Sagasept 15. desember 2015 i “Nevada Combat Sports Law”