Er høye i protein erklærer å bli misbrukt i disse dager?

av Matt Weik

Det skal ikke komme som en overraskelse at reklamen for produkter i disse dager begynner å komme litt ut av hånden. Merker gjør noen ganske utlandske utrop på etiketter, samt reklamemateriell, samt utløser naivt for å bli sugd til å tro at produkter med tilsatt protein er høyt i protein som etiketten hevder. Men ikke så raskt. For mange produkter, sikkert, har de tilsatt protein i seg, men det er et glorifisert usunt produkt. Mange proteinbarer tilgjengelig i form regningen. Det er bare en glorifisert godteribar.

Se, en turd er Australias herrelandslag i fotball Skjorter en turd uansett om du legger til sjokolade i den eller protein for å ringe det høyt i protein. Det er så mange ting som glipper rundt i hodet mitt om dette emnet at vi krever å hoppe ideelt inn i dette.

Bare siden det sier høyt i protein ikke indikerer at det er et godt valg
Proteinkaker, protein brownies, proteinbarer, protein donuts, proteinis, proteinpopcorn … oppføringen fortsetter så vel som på. Mange anser disse produktene som praktiske matvarer. For meg, eh, det er type strekning. la meg forklare.

Hvis du ser på noen få av produktene på markedet i dag at forsikring krever å ha mye protein, krever du å ta et dypere dykk i ingrediensene. Selv om produktet faktisk kan være høyt i protein (eller i det minste i stand til å oppgi at basert på etikett -nedbrytningen – som jeg kommer til litt), kan alle de andre makroene være astronomiske.

La oss som et eksempel bruke den nye Allmax Nutrition Hexapro Protein Popcorn (jeg vil ikke velge dem, men produktet deres er det beste eksemplet på hva jeg forklarer). Mange vil se på emballasjen, forstå at det er popcorn med tilsatt protein, tørk av Urawa Red Diamonds Skjorter siklingen fra siden av munnen, i tillegg til å rope “Hold kjeft i tillegg til å ta pengene mine!” I tillegg til at de har alle idealer til å gjøre det – pokker, ser popcornet i henhold til emballasjen deilig ut. Men når du snur det, så vel som å se på etiketten er der, etter min mening, hjulene høst av.

Til å begynne med, når du får tak i en pose med popcorn, forstår vi alle jævla godt at ingen kommer til å se på serveringsstørrelsen. I situasjonen til Allmax Popcorn er det fire porsjoner per container. grunn til meg mens jeg humrer litt. Hele vesken kommer til å Nederlands herrelandslag i fotball Skjorter bli revet i en sittende – la oss være ekte. Men hei, hvis du har selvkontroll, flott for deg hvis du kan legge sekken ned etter å ha åpnet den.

Hver porsjon av dette høyt i proteinpopcorn er 250 kalorier, 12g fett, 29g karbohydrater, 15g sukker, samt 10 g protein. La oss bare gjøre matematikken for alle i tillegg til å konsumere hele posen vil gi deg 1000 kalorier, 48g fett, 116g karbohydrater, 60g sukker, samt 40g protein. Nå vil jeg ikke velge Allmax, da de bare prøver å forsyne forbrukerne med en “sunn” matbit. Problemet er at det ikke er det. Mens den telefonsamtaler ut på emballasjen at den har 40g protein, telefonsamtaler den ikke sannheten om at du mest sannsynlig vil konsumere halvparten av hverdagen din som er foreslått kalorier fra å konsumere hele vesken bare for å få 40G av protein de viser på forsiden av emballasjen.

40g protein i tillegg til å gi 1000 kalorier i tillegg til et metrisk tonn sukker, karbohydrater, så vel som fett er ikke nettopp mitt konsept av en flott tid. Hvis jeg ønsket 40g protein så vel som litt popcorn, ville jeg drikke en proteinshake som gir meg 40g protein i tillegg til under 300 kalorier med null karbohydrater og sukker. I tillegg til da, skal jeg lage en sing-pose med en enkelt servering av Orville Redenbachers Motion Picture kino smørpopcorn (de store usunne tingene fullpakket med smøraktig godhet) i tillegg til å spise hele saken for 200 kalorier, 12g fett, 23g karbohydrater , 0g sukker, samt 3G -protein. Ser du hvor jeg velger dette? Bare siden noen erklærer å være sunn eller sunnere for deg, indikerer ikke at det er.

Med metoden min for å få 40g protein i tillegg til å lage min egen popcorn, sparte jeg rundt 500 kalorier, 36g fett, 93g karbohydrater, samt 60 g sukker. Fortell meg nå, hvilket valg foretrekker du? Jeg velger Shake så vel som popcorn hele dagen, hver dag. så vel som det er rimeligere også!

Er disse utropene en flott ting?
Den korte responsen er ikke, siden det klart å ha det på etiketten ikke indikerer at det er et godt valg for deg så vel som din sunne livsstil. Er de fine å spise i moderasjon? Absolutt. Imidlertid er ting som iskrem, smørpopcorn, smultringer, du nevner det. Allmax -popcornet i eksemplet over er ikke noe jeg noen gang vil fortelle noen om å spise på rutinemessig basis. Makroene er helt ute av smell. Høyt protein indikerer tydeligvis bare at det er høyt i protein. Ikke tro på ett sekund at det indikerer med det tilsatte proteinet, det gjør profilen til et sunnere valg for deg. Det er ikke nødvendigvis situasjonen så godt som viLikhet for å være sikker på at vi ikke blir duppet.

I kjøp til lovlig telefonsamtale “høyt i protein” på en etikett, må produktet bestå av 20% eller mye mer av den foreslåtte hverdagsverdien (DV) per anbefalingsbeløp som vanligvis konsumeres (RACCS). I et nøtteskall kommer hverdagsverdien for protein ut til 50g, noe som indikerer at et produkt ville kreve å ha over 10 g protein i kjøp for at det skal kalles høyt i protein.

Det er merker som bruker høye proteinutfordringer til sin fordel, så vel som bra for dem, selv om de jobber systemet på en måte. Igjen er en sjokolade -turd fremdeles en sjokolade -turd selv om du tonn den med 10+ gram protein i tillegg til å legge “høyt i protein” foran på etiketten. I tillegg til at det til og med er noen merker som erklærer at de har høye protein ved hjelp av nettstedet deres når proteinmaterialet deres ikke engang er tilstrekkelig til å gjøre det.

Til slutt, hva kan vi oppdage av dette? Det er enkelt. Oppdag nøyaktig hvordan du kan sjekke ut etiketter. Bare siden emballasjen er like bra som de har noen utrop som treffer alle følelsene, indikerer ikke at det er et godt valg for deg. 40g protein er kjempebra. 40g protein med 1000 kalorier samt en båtbelastning med fett, karbohydrater, så vel som sukker? Nei si takk til deg.