Search for:
Legal Secrets in the Dennis Munson Jr. Kickboxing Wrongful Death -søksmål

i mars 2014 Dennis Munson Jr. døde i sin debut, uregulerte, amatør kickboxing -bout i Wisconsin. På det tidspunktet spesifiserte spesifiseringen ikke sporten.

Munsons husholdning har, som aller første rapportert av Milwaukee Journal Sentinel, inngitt et urettmessig dødssøksmål mot et tak i feiringer som er inkludert i organisering i tillegg til å føre tilsyn med kampen inkludert promotøren, dommeren og legen ved siden av. Artikkelen er verdt å lese i sin helhet for bakgrunn.

Den største juridiske nøkkelen i dette søksmålet vil omgi sannheten om at kampen var uregulert. Når et søksmål er i samsvar med en regulert kamp, kan retten delvis se på reglene så vel som forskrifter på stedet for å velge hvem som tilfredsstilte sine plikter, så vel som hvem som ikke gjorde det. Mer betydelig kan domstolene se på forskrifter for å se hvem som liker det som er grunnleggende av immunitet mot rettssaker. Her vil domstolene ikke ha denne avanserte så vel som i stor grad må avhenge av den typiske loven.

For den ledende situasjonen som omhandler en ‘omsorgsplikt’ for uregulerte anfall, kan man se tilsyn med Watson v. British Boxing Board of Control.

I den situasjonen bemerket domstolene at mens BBBC administrerte boksing i landet, ble dette gjort av generell kontrakt snarere enn av lovgivende myndighet, så vel som måtte se på den typiske lovgivningen Sanfrecce Hiroshima Skjorter for å velge om arrangører i hendelser så vel som tjenestemenn kan bli holdt ansvarlige for en tragedie i ringen.

BBBC hevdet at de burde være immun mot gransking av feil, men domstolene var uenige og bemerket at de ved å velge å føre tilsyn med anstrengelsen produserte de en nærhetsforbindelse slik at de skyldte en lovlig omsorgsplikt til deltakerne i tillegg til å tilfredsstille en rimelig grunnleggende grunnlag av omsorg for å føre tilsyn med kampen.

England så vel som Wales Court of Charm bemerket som samsvar med å bestemme et selvutnevnt reguleringsorgan kan bære juridisk ansvar:

1. Herr Watson var et av et definert antall boksemedlemmer i styret

2. Et hovedspesifisert element i styret var å ivareta boksemedlemmets fysiske sikkerhet.

3. Styret motiverte så vel som støttet sine boksemedlemmer i jakten på en aktivitet som inkluderte uunngåelig fysisk skade, samt kravet om medisinske forholdsregler mot konsekvensene av slik skade.

4. Styret administrerte alle elementer i den aktiviteten.

5. Spesielt administrerte styret medisinsk hjelp som ville bli gitt.

6. Styret hadde, eller hadde fått tilgang til, ekspertkompetanse i forhold til passende krav til medisinsk behandling.

7. Styrets forutsetning om forpliktelse i forhold til medisinsk behandling lettet mest Portugals herrelandslag i fotball Skjorter sannsynlig promotøren av et slikt ansvar. Hvis Mr Watson ikke har noen behandling mot styret, har han ingen behandling i det hele tatt.

8. Boksing av styremedlemmer, inkludert Mr Watson, kan ganske avhenge av styret for å ivareta deres sikkerhet.

88. Alle disse sakene får meg til å pakke sammen at dommeren hadde rett til å oppdage at styret

var under en omsorgsplikt overfor Watson.

Selv om denne situasjonen ikke er bindende i noen form for metode i Wisconsin, vil retten kreve å gå med en lignende analyse ved å bruke den typiske lovgivningen, samt sannsynligvis vil være enige om at mange av de navngitte tiltalte skyldte Munson. en lovlig omsorgsplikt. Derfra Wales herrelandslag i fotball Skjorter kan ansvar overholde alle som ikke klarte å tilfredsstille deres omsorgsgrunnlag hvis det kan gjøres en kobling av det bruddet, så vel som skadene som Munson opplever.

Annonse

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Distriktsadvokatanalyse av hvorfor straffskyld som ikke er inngitt i Dennis Munson Jr. Deathnovember 19., 2014
Vektskjæring fører hodet i ett slag Sports Deathnov. 16. desember 2014in “Vektkuttreform”
Wisconsin ser ut til å kontrollere kickboksing i kjølvannet av stridende Deathfebruary 19, 2015in “Wisconsin Battle Sports Law”

Frankrike for å legalisere proff så vel som amatør MMA fra 1. januar 2020

Frankrike er et av de mest høye profilerte landene som ennå er å legalisere AS Roma Skjorter blandet kampsport. I dag ble det avslørt at det mangeårige forbudet vil komme til en slutt fra 1. januar 2020.

Roxana Maracineanu, Frankrikes prest for idrett, twitret overholdelsen med uttalelse Nagoya Grampus Skjorter og la merke til at idretten vil bli legalisert så vel som styrt av en ennå ikke anerkjent idrettsforbund.

Dele denne:
Twitter
Facebook

Som dette:
Som lasting …

I slekt

Frankrike begrenser alvorlig slående metoder i MMAoctober 27, 2016
Pro Leicester City Skjorter Kickboxing offisielt lovlig i Bcmarch 25, 2020
Kickboxing samt Sambo ga foreløpig olympisk anerkjennelse 1. desember 2018