Pyramid trening med romkameraten min

Hei! Forleden regnet det i SoCal … som fullt på vann som falt fra himmelen. Det var så rart. Heldigvis var det en hviledag fra å løpe, så jeg klarte å holde meg inne og gjøre en god pyramide trening. Det er en god blanding av cardio og abs.

I andre nyheter har jeg en ny romkamerat en stund!
Mine nyeste videoer

Min vakre kone i Pysch Ward: A Memoir – Book Review
Min vakre kone i Pysch -avdelingen: et memoar
av Mark Lukach

Audio Book Review of the Best Selling Memoir utgitt 2017.

Er det en god lytting?
Jeg deler en rask gjennomgang av boken som er tilgjengelig på Audible.

Fra Amazon:

Et hjerteskjærende, men håpefull memoar av et ungt ekteskap som omdefineres av mental sykdom og bekrefter kjærlighetens kraft.

Mark og Giulias liv sammen begynte som en eventyrromantikk. De ble forelsket på atten, giftet seg på tjuefire og startet sitt drømmeliv i San Francisco like etter. Men da Giulia var tjuesju, fikk hun en skremmende og uventet psykotisk pause som landet henne på psykisk avdeling i nesten en måned. En dag var hun dynamisk og godt justert; Den neste, hun var villfarende og selvmord, overbevist om at hennes kjære ikke var trygge.

Spørsmål:
Hvilken bok eller podcast hører du på nå ??

Hva burde jeg høre på neste?!

Koblinger til boken og andre anmeldelser er på runeatrepeat.com

Flere videoer

0 sekunder på 5 minutter, 31 sekunder

Neste
High Achiever – God lyttebokanmeldelse
06:12

Bo
00:00
08:21
05:31

Jeg dro til foreldrene mine for å besøke (les: lag opp på avokado og appelsiner) og si ‘Hei!’ Til alle kjæledyrene.

Lucky er redd for alt, slags som meg.

Clyde blir så stor! Hvorfor vokser valper så raskt?!

Jeg hang med alle mine lodne venner og pakket deretter roxicanen og tok henne med meg hjem.

Vi kommer til å ha det så gøy å være romkamerater … Jeg planlegger å ha film- og martini -natt og male hverandres negler og spise is …

Vegas satte noen retningslinjer for grunnlag for vår nye besøkende. Totalt sett er han ganske selv involvert og bryr seg egentlig ikke om Roxy er her-faktisk bryr han seg ikke om jeg er her heller. Han tolererer bare alle.

Vårrensing gjøres praktisk talt på RER -hovedkvarteret! Jeg sorterer fortsatt gjennom det jeg vil beholde/donere. Men jeg trengte å rense bokhyllen min, så jeg tok alt ned og bare setter tilbake ‘keeperne’.

All denne rengjøringen krever noen godbiter!

Sonic fornøyd time for seieren.

Resultater fra ketchup og/eller PB -kjøleskapsdebatt:

De fleste legger ketchup og/eller sriracha i kjøleskapet (ok alle unntatt meg i utgangspunktet)

De fleste legger ikke PB i kjøleskapet.

Spørsmål: Når du teller representanter under treningsøkter, teller du opp (1 til 10) eller ned (10 til 1)?

Jeg gjør vanligvis ned. Men når det er noe som 15 eller 25, teller jeg opptil 5 og så teller jeg ned.

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele