Mandag mini-mål og måltidspreparat?

Hallo! hvordan går det? Jeg er god og jaget ned på grunn av regnet. Er dette El Nino eller hva ????!?! Jeg har bodd i Sør -California hele livet (forvent det ett år i Maryland da jeg var ung og stum og full av kjærlighet). Uansett. Det har aldri regnet så mye her noen gang noen gang. Jeg vet ikke en gang hva som skjer her.

(Sporting Sketchers går løp 4. De er utrolig lette og tørket utrolig raskt etter siste løp)
Mine mest aktuelle videoer

Hva jeg spiser på en dag – Runner Edition
Hva jeg spiste på en dag. Food Diary fra en løper som ikke trener for et maraton eller halvmaraton. Frokost, lunsj, middag og snacks pluss tips.

Flere videoer

0 sekunder på 14 minutter, 26 sekunder

Neste
High Achiever – God lyttebokanmeldelse
06:12

Bo
00:00
08:21
14:26

Jeg løp 10 mil i morges med sikte på et godt tempo. Å løpe raskere på utslitte ben kommer til å hjelpe meg med å vurdere at jeg har mange løp som kommer opp!

Jeg kjører Los Angeles Marathon som kommer opp i mars og bare satte ned en nedtelling på kjøleskapet. Jeg er på et oppdrag å virkelig trene hardt og få det sammen. Jeg vil virkelig PR i år og har noen få løp allerede opp. Men jeg var ikke klar over hvor snart LA var så jeg spiser, sover og puster maratontrening ideal nå. Og jeg graver det virkelig !!

Etter kjøring laget jeg en stor grønn smoothie. Jeg holder det med et håndkle slik at hånden min ikke fryser.

Vegas holder meg selskap mens jeg blogger og sjekker e -post. Etter lunsjtid flytter han fra soverommet til forrommet en liten stund. Jeg tror han anser dette som en lur. Deretter spiser han 4 biter mat og legger seg tilbake i rommet.

Jeg steker opp en stor panne av blomkål ideal nå, og det minnet meg om noe jeg ønsket å spørre deg om …

I går kveld snakket jeg med BFF om måltidsplanlegging. Hun er en eneste mamma som jobber på heltid og ikke liker å lage mat. Så hun vil ha raske, enkle middagsideer som barna hennes vil spise. Jeg jobber med henne med dette – men jeg er nysgjerrig på hva (om noen) slags hjelp du trenger på dette.

Forbereder du måltider? Planlegger du måltidet? Hvorfor eller hvorfor ikke??

Løp spis leser

Lindsay sendte meg e-post til meg denne uken for å dele sitt seirende bilde etter løp !! Hun løp sitt første maraton forrige helg! Gratulerer Lindsay !!! Jeg syntes dette var utrolig fantastisk og ønsket å dele.

Hvis du vil dele din løpende gevinst, føl deg gratis for å sende meg en e -post med det du gjorde og et bilde. Det trenger ikke å være et løp – bare et bilde av seieren din du vil dele.

Run Camp Day 15-Mandag mini-mål

Hva er mini-målene for denne uken?

Hvilken ting kan du gjøre denne uken som vil hjelpe deg nærmere mål?

Navn 1 eller 2 mini-mål og skriv dem ned på regnearket for løpende mål.

Eksempler på mini-mål:

Hold deg til treningsplan – spesifikt -> sørg for å forlate arbeidet på en riktig måte, så jeg er i stand til å løpe … våkne tidlig nok til å kunne løpe …

Kjøp en skumrulle og bruk den 2x denne uken.

Registrer deg for løpet jeg har tenkt på.

Merk avstand, tid og hvordan jeg følte meg i løpslogg etter hver kjøring.

Spørsmål: Hva er mini-målene for uken?

Planlegger du måltidet? Forbereder du måltider ??

Send meg arbeidsboken

Lagre

Deling er omsorgsfull!

Dele

kvitring

Pin

Dele

Post

Dele

Fortsett å velge disse:

Disney World Marathon Training Week 1

Disney World Marathon Training Week 1

Dopey Challenge Training Week 1 Vel … da jeg tok en beslutning om å registrere meg for å drive Dopey Challenge forrige uke var jeg stort sett overraskende

Den ytterste listen over løpende mål for det nye året

Den ytterste listen over løpende mål for det nye året

Den største listen overLøpende mål for 2022. Nyttårs mål arbeidsbok gratis guide for å sette deg de beste løpende målene dine ennå!

Best Run Eat and Gjenta fra april 2018

Best Run Eat and Gjenta fra april 2018

Den beste løpende og oppskriftsbloggen podcast -artikler fra april. Beste ideer om Boston Marathon -videoen og 3 ingrediensmottak

Marine Corps Marathon 2020 – Virtual Race ???

Marine Corps Marathon 2020 – Virtual Race ???

Marathon Race Virtual 2020 Annoucement. Marine Corps Marathon Training and Medal Monday fra @RuneTePeat Run Instagram

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Marathon Training Day 1 – Videodagbok?

Start Marathon Training Journal. Dag 1 Sjekk inn etter mitt lange løp. Kjøring og oppskrift daglige oppdateringer for neste 90 dager

OC Marathon Training Plan and Race Discount Code

OC Marathon Training Plan and Race Discount Code

Marathon og Half Marathon Training Plan Intermediate for å bli raskere eller PR. For løpere med et tidsmål. Styrke Traini

⚡ av Shareaholic

.